دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز بهداشت غرب شهرستان کرج

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
08 آبان 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1404/03/17 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایمنی غذا ، سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش

7 ژوئن 2025 مصادف با 17 خرداد 1404، روز جهانی ایمنی در مواد غذایی نامگذاری شده است. بیماری‌های منتقله از غذا، به‌عنوان یک چالش جهانی مطرح گردید که  سلامت میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کنند. بنابر برآوردهای سازمان جهانی بهداشت، سالانه حدود ۶۰۰ میلیون نفر در اثر مصرف غذای آلوده بیمار می‌شوند و بیش از ۴۲۰ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند. نگران‌کننده‌تر ، آن که ۴۰ درصد از بار این بیماری‌ها، متوجه کودکان زیر پنج سال است.

ایمنی غذا تنها در سایه مسئولیت‌پذیری جمعی قابل تحقق است. هر فرد، در هر جایگاه، از تولیدکننده تا مصرف‌کننده، از تصمیم‌گیر تا مجری، از خانواده تا نهاد حاکمیتی، باید به عنوان یک مدیر خطر ایفای نقش کند. تصمیم‌هایی که ما هر روز درباره آنچه می‌خوریم، چگونه آن را تهیه می‌کنیم و چگونه نگهداری می‌کنیم، بر سلامت خود، خانواده و جامعه‌ ما اثرگذار است.همه ما در حفظ ایمنی غذا سهیم هستیم. با اتکای به علم و تعهد به عمل، می‌توانیم چرخه غذا را ایمن‌تر، سلامت جامعه را پایدارتر و آینده را روشن‌تر کنیم.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 341946
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: