بازدید از نانوایی تولید کننده نان کامل توسط کارشناسان تغذیه
همزمان با هفته سلامت و با توجه به تاکید دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر موضوع مهم نان کامل، کارشناسان تغذیه اقدام به شناسایی و بازدید از نانوایی های تولید کننده نان کامل با استفاده از آرد سبوس کامل در منطقه تحت پوشش کردند. همچنین طی بازدید انجام شده از نانوایی نان کامل کارشناسان تغذیه آموزش های لازم تغذیه ای را به متصدیان نانوایی ، از قبیل میزان مناسب نمک مصرفی در نان و خطرات استفاده از جوش شیرین برای سلامت عمومی را ارائه دادند.